Sungurlu Belediyesi, Pazar yerlerinde vatandaşların alışverişlerini kolayca yapabilmeleri için örnek bir uygulamaya imza attı.

Sungurlu Belediyesi, Pazar yerlerinde vatandaşların alışverişlerini kolayca yapabilmeleri için örnek bir uygulamaya imza attı.


Vatandaşların pazar yerlerinde ücretsiz olarak Pazar arabasını kullanabilmelerine olanak sağlayan uygulamada ilk alışverişi yapan vatandaşlarımız uygulamadan memnun kalarak Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ettiler.
Sungurlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün, vatandaşların Pazar alışverişlerini kolaylaştırmak amacıyla başlattığı Pazar arabası uygulamasının startı Cumartesi Pazarı’ndan verildi. Vatandaşlar Pazar yerinde giriş noktasına konulan Pazar arabalarını kimlik başvurusu ile kolay bir şekilde alarak Pazar alışverişlerini yapabiliyor. Alışverişini tamamlayan vatandaşlar kimlik başvurusu ile aldıkları Pazar arabalarını aynı yere teslim edebiliyor.
Alışveriş yapmak için pazar yerlerine gelen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği uygulama kapsamında Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Pazar yerlerinde vatandaşların alışveriş yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla böyle bir uygulama başlattıklarını söyledi. Pazarcı esnafları Başkan Şahiner’e teşekkür ederek,pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşlar açısından takdire şayan olduğunu belirterek, “Her zaman esnafımızın yanında olan, vatandaşımızın işlerini kolaylaştıran Sungurlu Belediye Başkanı Sayın Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ederiz dediler.Uygulamayı olumlu bulan vatandaşlar da Sungurlu Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Önceki Hacettepe Mahallesi Ahmet Yesevi Mevkininde Yol Çalışmaları Tamamlandı

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum